Cahit Zarifoğlu İlkokulu

ULUDAĞ MAH. MAHMUDİYE SOKAK SK. NO 39 CANİK / SAMSUN
Vizyon
* Nitelikli araştırmalar yapan, kalite kültürünü içselleştirmiş, bilgi ve yetkinliklerini insanlık ve ülke yararına kullanan ve evrensel düzeyde fark yaratarak geleceğe yön veren yenilikçi okul olmaktır.
Misyon
Eleştirel düşünebilen ve çözüm odaklı, kişisel ve mesleki alanda kendini sürekli yenileyen, doğaya duyarlı, yaratıcı ve farklılıklara saygı gösteren bireyler yetiştirmeyi, bilime ve sanata evrensel düzeyde katkı sağlayan, disiplinlerarası ve etik değerleri gözeten araştırmalar yapmayı, sosyal sorumluluk bilinci ile dünya ve ülke sorunlarına duyarlı, kamu yararını gözeten ve bulunduğu bölgenin kalkınmasına-gelişmesine katkıda bulunan hizmetler sunmayı görev edinmiştir.
Öğretim Şekli :TAMGÜN
GİRİŞ:09.00 ÇIKIŞ:14.40
DOĞALGAZ MERKEZİ SİSTEM
Ulaşım
Okulumuz Canik ilçesinde bulunmaktadır.Samsun Cumhuriyet Meydanından Pazaryeri dolmuşları ve Hasköy dolmuşları ile okulumuza ulaşım sağlanbilir.
Öğrenci servisimiz bulunmaktadır.
İlçe Merkezi
Okulumuz il merkezine 7 km Canik ilçe merkezine 3 km uzaklıktadır.
Okulumuzda e Twinning çalışmaları yapılmaktadır.