Etiket Sonuçları: Tiyatro

Cahit Zarifoğlu ilkokulu Anasınıfı öğretmenleri olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk  bayramı öncesi öğrencilerimizin mutlu olması ve eğlenmesi için AKM Samsun Devlet Opera Balesi'nde Evrenin daha yaşanılır bir yer olması konulu "Keloğlan ve Uzaylılar" tiyatro oyununu çocuklarımız eğlenerek izlediler.

Anasınıfı/D şubesi öğrencilerimiz, Küçükeller Tiyatrosu tarafından sergilenen, "Duygular Dünyasına Yolculuk" adlı oyunu izlemek için Atakum Büyükşehir Sanat Merkezine gittiler. Oyun boyunca oldukça eğlenceli dakikalar geçiren miniklerimiz, son olarak sahnede sanatçılar ile hatıra fotoğrafı çekilerek okulun yolunu tuttular. Çocuklarımızın böyle güzel bir gün geçirmelerinde emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.